Mique Lasance - Atelier Lovejoe

Mique Lasance

Het liefst geef ik de hele wereld om mij heen zelf vorm

Liefde voor vormgeven ontdekte ik als klein meisje al bij mezelf. Geweldig vond ik het om van niets iets te maken, te experimenteren & creëren met vormen, materialen en kleuren. In mijn vrije tijd was er altijd wel iets dat ik aan het vormgeven was. Ik tekende, boetseerde, zaagde en knutselde er op los. Toen ik ouder werd kwam het creëren op een lager pitje te staan door de vele andere dingen die op mijn pad kwamen die mijn tijd en aandacht vroegen.

De keuze om de vormgever in mij weer meer ruimte te gunnen groeide in 2017. Toen ik persoonlijk door een zeldzame kanker werd geraakt. De diagnose en mijn traject van ziek zijn maakte de innige wens in mij wakker om het creëren weer aandacht te geven. Ik wilde dingen doen waar ik blij van werd en wilde meer in het moment te leven, omdat dat het enige is dat werkelijk is. Ik koos ervoor om alleen nog werk te creëren dat er toe deed voor mezelf en de ander. Creaties van onschatbare waarde. In eerste instantie voor mijn gezin en later voor de wereld om mij heen. Ik startte met het smeden van heel persoonlijke en hartverwarmende zilveren  ‘omarmingen’ & ‘omringingen’ voor nu & voor later. In 2018 is vanuit die gedachte Atelier Lovejoe geboren en gevormd.

En hoe is het nu anno 2023 met mij?
Ik ben nog steeds alive and kicking! Het gaat heel goed met mij. Ik creëer dingen waar mijn hart mee verbonden is en in tot uitdrukking komt. Of dat nou het vormgeven van beelden & sieraden is of het weer tot leven brengen van ruimtes. Mijn hart zie je in al mijn werk terug.
Maak je graag kennis met de vormgever in jou? Neem dan een kijkje bij mijn fijne workshops.
Voel je vrij om contact met me op te nemen.

Mique Lasance | Lovejoe

onderstaand een greep uit mijn uiteenlopende werk.
Ik werk graag  met hout, steen, kunsthars, sterling zilver,
glas & acryl en hergebruik materiaal als kleding en zeilen