Wie is mama?

3 weken geleden nam ik in het bezinningshuis met veel plezier deel aan de workshop “Mijn levenscollage” onder begeleiding van Marian en Marcel. Een workshop waarbij je vanuit jouw thema en aan de hand van een groot aantal tijdschriften een levenscollage maakt. Het sluit naadloos aan bij de ideeën die ik met Atelier Lovejoe voor ogen heb.
Ik kies ervoor mijn collage te maken vanuit de gedachte “Wie is mama”. En wie kan dat beter laten zien dan me myself :-).

Marcel, de fotograaf, nodigt me tijdens mijn creatieproces uit voor de foto.
De foto, die met de liefde voor mijn zoontje Tim voor ogen, wordt gemaakt. Ik hou het uiteraard in eerste instantie niet droog. Wat een intensiteit is het telkens om met al mijn liefde naar hem te kijken en tegelijkertijd de angst te voelen voor het verliezen ervan. Ik hou zoveel van jou lieve kleine grote man van me. En oh wat wens ik ons toe dat we nog lang samen kunnen oplopen. En dan besef ik me weer dat er alleen het NU is. Nu is het mijn tijd. Doorgaan met mooie dingen voor nu en voor later.

Het resultaat van de collage en foto’s zijn prachtig. Een mooi beeld met alle lagen van emoties in mijn mooie blauwe ogen.

Naast een mooie ervaring ook een mooie collage en foto rijker.

De workshop wordt begeleid door twee mooie mensen met het hart op de goede plek.
Marian Sterke van Sterke stervensbegeleiding &
Marcel Kolenbrander Fotograaf bij In Your Eyes

Locatie: Bezinningshuis, Vijverhof in Den Dolder

Workshop Levenscollage met foto In your eyes